92/12/18
12:45 ع
گفتگوی آنلاین و مستقیم یک "باید" است. بر اساس آمار، 31 درصد خریداران سرویس ها در انگلستان و ایالات متحده آمریکا اظهار می کنند که دوست دارند پس از یک گفتگوی آنلاین، سرویس مورد نظر را خریداری کنند.
همچنین بر اساس گفته های یکی از مشتریان در بازارهای دیجیتالی، او به یک سرویس دهند? خوب که از گفتگوی مستقیم استفاده می کند 73 درصد امتیاز می دهد. (جالب آنکه امتیاز دهی به پاسخگویی ایمیلی 61 درصد است در حالیکه پاسخگویی تلفنی را 44 درصد اعلام می کنند)
در هر حال باور عمومی و نتایج معیارسنجی ها بر این اساس است که تنها داشتن یک لینک به صفح? گفتگوی مستقیم کافی نیست. شما به عنوان سرویس دهنده لازم است تا پا را از این فراتر بگذارید. راه چیست؟ در یک کلام: بهینه سازی!
گفتگوی مستقیم که بسیاری از آن استفاده می کنند بر این فرض قرار داده شده که شما به آسانی و موثر با مشتریانتان در تماس باشید اما همچنین راهی خواهد شد برای ارتباط با هر شخص دیگری که شاید مشتری نباشد!
شما نیاز دارید تا در ارتباطی دوستانه و صمیمی تر مشابه همین راه (گفتگوی آنلاین) با مشتریانتان در تماس باشید. البته این موضوع ارتباطی به صفح? پرسش و پاسخ یا همان FAQ ندارد. ما در مورد یک رابط? شخصی تر گفتگو می کنیم. در اینجا به 3 راه سریعتر برای شخصی سازی گفتگوی آنلاین شما می پردازیم.
گفتگوی مستقیمتان را دوستانه تر کنید: زمانی که لازم است جذابیت داشته باشید!
گفتگوی مستقیمتان را با شرایط مورد نظر کاربر وفق دهید. با تجربه ای که از شرایط خاص بر وبسایتتان به وجود آمده و به دست آورده اید می توانید تاثیر به سزایی در گفتگویتان بگذارید.
برای مثال آیا شما تا کنون به صفحه ای خاص در یک وبسایت برخورده اید که بارگذاری آن بسیار زمان برده است؟ ممکنه این به خاطر اشکالات سرور اصلی باشد؟ یا تا به حال به صفح? پرسش و پاسخ های رایج وبسایتتان سر زده اید؟
تارنمای Sky یکی از بهترین مثال ها در این زمینه است. بخش گفتگوی مستقیم شان در یک صفح? مجزا باز نمیش و در همان صفح? اصلی می توانید گفتگو کنید. طوری که مشتری بتوانید در حین گفتگو از محصولات نیز بازدید کند.
از تعارفات بی مورد بپرهیزید و عادی صحبت کنید.
مشتریان مختلف از مکان های مختلف می آیند. با صحبت کردن با این مردم به زبان خودشان، شما می توانید به طور مستقیم با آنها گفتگو کنید.
اگر شما یک مغاز? فروشندگی در اسپانیا دارید، شما نمی توانید به مشتریان عربی زبان یا انگلیسی زبان کمک کنید، درسته؟ به همین ترتیب در مبحث گفتگوی مستقیم تحت وب هم باید بدانید که هیچ وقت این صفحه بسته نخواهد شد و نیاز است تا در زمان های متفاوت محلی به نحوی آن را پشتیبانی کنید.
یک مثال می آوریم. در واقع بهترین مثال سایت سالن کودکان یا همان Childrensalon است. با شناسایی آی پی و موقعیت جغرافیایی بازدیدکننده یا مشتری از سایت، نوار گفتگوی کناری سایت فعال شده و پیامی را به زبان او نمایش می دهد. ببینید:
صورتی که پاسخگوی صدها مکالمه خواهد بود
بسیاری از مشتریان احساس مالکیت و خودی بودن با برند شما دارند، چقدر خوب. گفتگوی ویدیویی (ویدیو چت) نیز یکی از بهترین ابزار برای ایجاد یک گفتگوی گرم و صمیمی و در جهت درگیر نمودن مشتری با شرکت شماست.
Schuh یک راه حل عالی برای این موضوع دارد. ویدیو چت آنها 2 انتخاب برای شما قرار می دهد: می توانید بین گفتگوی متنی یا ویدیویی آزادانه انتخاب کنید.
این حق انتخاب دادن به مشتری، احساس قدرت دهد. همچنین می توانید به آنان بگویید که تنها شما می توانید ما را به عنوان سرویس دهنده ببینید و ما چنین امکانی نداریم. این نیز به مشتری اعتماد به نفس خواهد داد.
گفتگوی مستقیم یک ابزار عالی برای صحبت مستقیم با مشتریتان است و همچنین این قابلیت را دار که سریعا پاسخ مورد نظر را بگیرید. لایو چت می تواند همچنین مشتری شما را مطمئن سازد که گوش های شما شنوای آنهاست.
با شخصی تر و راحت تر جلوه دادن پنل گفتگوی مستقیم، می توانید کسانی در هدف قرار دهید که به دلیل مشخص و خاص به وبسایت شما آمده اند. شبیه یک دستیار یا همکار فروشگاهی در یک فروشگاه محلی، شما می بایست بدون پرحرفی زیاد با مشتریان گفت و گو کنید.
92/12/15
9:0 ص
جیمیل به شما پیشنهاد توقف و عدم دریافت ایمیل اسپم به کاربران می دهد و به این صورت دنیای ایمیل مارکتینگ به پایان می رسد
دوباره همه چیز تغییر کرد. جیمیل کار دنیای ایمیلهای اسپم را سخت می کند و ایمیل مارکتینگ ها را محدود می نماید.
این یک شوک برای برخی است خصوصا آنانکه ایمیل های حقیقتا اسپم می فرستادند و کلیدهای عدم دریافت که توسط کاربر می توانست زده شود را مخفی می کردند. آیا انتهای این راه فاجعه ای برای برخی از فرستندگان ایمیل های تبلیغاتی خواهد بود؟ یا آنکه این یک روند جدید و جدا از آن چیزی است که برای اولین بار در سال 2009 دیدیم؟
اگر به 2009 باز گردیم، غول اسپم گوگل -برد تیلور- اعلام کرد که حالا جیمیل روند توقف دریافت ایمیل ها را آسانتر از گذشته کرده است.
از آن زمان شما اگر از ایمیلی که اسپم بود عصبانی می شدید می توانستید (و می توانید!) گزارش آن را به عنوان یک ایمیل اسپم رد کنید. اگر هم می خواستید ایمیل هایی را متوقف کنید، تنها گزین? موجود برای عدم دریافت ایمیلهای مزاحم، کلیک کردن بر روی لینکی در انتهای آن ایمیل ها با نام Unsubscribe بود که البته می توانست خطرات خود را نیز داشته باشد.
تعداد از ارسال کنندگان بودند که تلاش می کردند کاربران دریافت کننده را مجبور نکنند و به همین دلیل کار را تا جای ممکن برای این دریافت کنندگان ساده کرده و این امکان را برایشان گذاشته بودند که بتوانند دریافت ایمیل را متوقف کنند. آنان این کار را با درج لینکی مشخص، پر رنگ و قابل توجه در قسمت بالایی قالب پیام ارسالی قرار می دادند. متاسفانه دیگر تعداد این ارسال کنندگان زیاد نیست که از دریافت کنندگان بپرسند که آیا تمایلی به دریافت ایمیل آنان دارند یا خیر.
برد اعلام کرد که ما در آغاز به کار جیمیل به ارسال کنندگان هشدار می دهیم (همانگونه که هاتمیل و امریکن آنلاین و یاهو می دهند). جیمیل حالا این امکان را به کاربرانش می دهد تا ایمیل ناخواسته ای را انتخاب کرده و آن را به عنوان اسپم معرفی و از لیست مخاطبان ارسال کننده حذف کنند.
هر دوی این راه ها مربوط به ایمیل های ارسال کنندگانیست که راه های قانونی تر و محدودتری راه پیش گرفته اند و در قسمت هدر ایمیل هایشان بخش Unsubscribe وجود دارد. این یک راه برای مبارزه و کاهش ایمیل های ناخواسته است.
در اندک زمانی پس از این اعلان، جیمیل برای آن دسته از کاربرانی که قصد توقف دریافت برخی ایمیل ها را بدون کلیک کردن بر روی Unsubscribe را داشتند برایشان امکان پذیر شد بدون آنکه گزارش یک ایمیل را به عنوان ایمیل اسپم به جیمیل گزارش کنند.
در حال حاضر و با آخرین تغییرات به وجود آمده در جیمیل، منهای آنکه کاربران باید کلاه خودشان را نگاه دارند که باد نبرد، اما روند متوقف سازی دریافت ایمیل های ناخواسته به آسانی صورت می گیرد.
92/12/14
10:43 ص
ممکن است با بررسی سئو سایت خود متوجه شوید که سایت شما پیشرفت چشمگیری نمی کند ،در این موارد احتمال بهتر بودن سئو رقبا بیشتر از سایت شما باشد بنابراین برای بهبود اوضاع سئو سایت خود بهتر است به شناسایی سئو رقبا خود بپردازید. با توجه به اهمیت کلمات کلیدی در بهینه سازی سایت در اینجا می خواهیم تا بیان یکی از سایت های طراحی شده مان در زمینه ترازو شما را با مراحل انتخاب کلمات کلیدی آشنا کنیم.
گام اول
در قدم اول مهمترین چیز شناخت تجارت خود می باشد در این راستا باید به نیازهای مشتریان خود توجه داشت برای انتخاب کلمات کلیدی باید دید که مشتریان چه کلمات را جستجو می کنند به عنوان مثال برای سایت ترازو عبارتی مثل ترازو چیست؟ و یا قیمت ترازو می تواند از بهترین کلمات کلیدی انتخابی باشد.
گام دوم
با استفاده از ابزار Google AdWords می توان به بیشترین عبارات جستجو شده پی برد.برای انتخاب درست بهتر است که هر کدام از این کلمات را در گوگل جستجو کرده و رقبای خود را در آن عبارت خاص بشناسید.همچنین با استفاده از ابزار Google Trends می توانید با بیشترین کلمه جستجو آشنا شد.
گام سوم
با توجه به اهمیت محتوای مفید و بکر می توانید به سایت های خارجی سر بزنید و با ترجمه مقالات آن ها به ارائه مطلب جدید بپردازید برای مثال در سایت scale.ir بخش مقالات مقاله ی تاریخچه ترازو Digi نمونه ای از مقالات ترجمه شده می باشد.در این راستا می توانید تجربیات خود را در قالب مقاله ای نوشته و منتشر کنید.
گام آخر
پس از انتشار مقاله خود در وب سایت خود می توانید مقاله خود را در اکانت گوگل وبمستر خود معرفی کنید و بعد از ایندکس شدن و بک لینک های مناسب بعد از مدت کوتاهی متوجه بهبود وضعیت سئو سایت خود خواهید شد.
92/12/7
11:30 ص
از ویژگی های بسیار کاربردی قابل تنظیم در گوگل آنالیتیکس می توان به دسترسی به ریز محتوا و اطلاعات دسترسی پیدا کرد.
در اینجا ما به گردآوری همزمان بخش های انتخابی گزارشات، منوهای داشبوردی و سایر ویژگی های حرفه ای برای کمک به سئوی بهتر سایت شما می پردازیم.
آنچه که شما نیاز دارید تنها پیروی از این یافته هاست. شما می توانید تنها با یک کلیک و دانلود اطلاعاتی که در ادامه می آید 3 کار مهم انجام دهید. در وقت خود برای سئوی بی هدف صرفه جویی کنید، تمامیت سئوی ابزاری از طریق گوگل وبمستر را فرا بگیرید و همچنین از تلاش بیهوده و زمان بر برای سئو از راه های مختلف بکاهید.
تنها کاری که کافیست انجام دهید، کلیک کردن بر روی لینک ها و دانلود فایلهاییست که در ادامه می آید. زمانیکه به پروفایل خود در گوگل وارد شدید، از هیچکدام از این فایلها نگذرید. این روش، برای اولین بار در تارنمای طراحی سایت شرکت طرح و پردازش مبنا برای شما آورده شده است. دقت کنید که ممکن است در صورت لوگین شدن با آی پی کشورمان، دچار مشکلاتی نظیر اخطار و متصل نشدن به فایل مورد نظر شوید.
گزارشات سفارشی
اگرچه که چنین بخشی در گوگل آنالیتیکس وجود ندارد اما کمک رسان خواهد بود. ساخت گزارشات سفارشی، یکی از راحتترین کارهاست. این گزارشات می توانند بسیار با ارزش باشند. ما یک راهنمای سریع برای چگونگی ساخت یک گزارش سریع برای شما داریم. اما اگر بخواهید خودتان هم می توانید فایل های آماد? موجود در اینترنت را نصب کرده و طبق اصول کاری خودتان ویرایش کنید. (اگرچه که چنین چیزی پیشنهاد نمی شود) با ما تماس بگیرید!
گزارش سئو
این یکی را جیمز گورد تهیه کرده و بسیار موثر برای سئو شدن از طریق کلمات کلیدی، صفحات آگهی و معیارهای تجارت الکترونیک است.
گزارش دنباله دار سئو را دانلود کنید.
تحلیل واژگان کلیدی
این نوع گزارش محبوب ترین واژگان کلیدی را نمایش می دهد و به دنبال همان ها می رود (البته به غیر از آنانی که گوگل اطلاعاتی درمورد آنها نمی دهد). همچنین متریکهای متفاوتی نظیر اعتبارات تبدیلی، اهداف تکمیل شده و زمان بارگیری که صفحه را نشان می دهد. برگه های دیگر نیز متریکهایی چون عملکرد کلی سایت و اهداف آن را نشان میدهند.
گزارش تحلیل واژگان کلیدی را دانلود کنید.
گزارش کلمات کلیدی ناشناخته
این گزارش کلمات کلیدی شناخته شده را دسته بندی و فیلترمی کند و به نمایش در می آورد. هدف نهایی این کار دریافت بازدید بیشتر از راه ایجاد ترافیک هدفمند و سالم است. و هدف اصلی برآورد میزان درآمد از یک محصول، میزان بازدید و تعداد موجودی محصول است.
شما باید وارد بخش این گزارش شده و آنها را بر اساس کلمات کلیدی که برایتان مهم و شناخته شده هستند و می خواهید با آن ها شناخته شوید تغییر دهید. همانطور که در تصویر گرفته شده (اسکرین شات) زیر می بینید، ما اولین واژه را قفل کرده ایم اما باید آنهایی را هم که تنها یک خط تیره دارند و یا شبیه آن هستند حذف کنیم. حسابداران، فروشگاه داران و در کل کسانیکه به صورت مرتب به تجارت و کسب و کار مشغولند، استفاده کنندگان دائم این گزارش خواهند شد.
گزارش واژگان کلیدی شناخته نشده را دانلود کنید.
گزارش صفحات 404
این بخش توسط پیتر مینیرتزهاگن ایجاد شده که شما باید خودتان آن را تکمیل کنید اما این می تواند بسیار موثر در شناسایی و رفع مشکلات مربوط به خطاهای 404 باشد. در اسکرین شات زیر نحو? تنظیمات این گزارش آورده شده است. ببینید چطور می توان یک خطا را عیب یابی کرد.
گزارش تفکیک هدف در سئو
یک پکیج آماده از تمام معیارهای سئو. این گزارش را دانلود کنید.
گزارش سایتهای رجوع شده
این گزارش توسط آنا لوییس درج و منتشر شده؛ و به مدیر یک سایت تمام اهداف و اعتبارات گفتمانی را جهت کمک به یافتن ارزش لینک هایی که دریافت کرده (به نوعی بک لینک) مشخص می نماید. این گزارش را دانلود کنید.
گزارش تحلیل لینک ها
این گزارش توسط سئوبوک تهیه شده و شما را قادر می سازد تا لینک هایی که بیشترین ترافیک را به سوی سایت شما می فرستند شناسایی کنید، تعداد بازدیدها را بیابید و بعدتر را پیش بینی کنید. گزارش تحلیل لینک ها را دانلود کنید.
کدام کلمات کلیدی هستند که به بازدیدکننده به سوی مطلب شما می فرستند؟
این گزارش وظیف? پالایش واژگان کلیدی و نمایش بازدیدکنندگان و همچنین پیش بینی مقدار ارتقای سایت شما را دارد. دیگر وظیف? آن قادر ساختن شما برای کنترل نظرات، هدایت ترافیک به سایت و همچنین اعمال محدودیت در موضوعات معمول است.
شما همچنین می توانید از طریق پیوند مورد نظر برای ویرایش کلمات کلیدی خود استفاده کنید. گزارش کلمات کلیدی غیر برند را دانلود کنید.
داشبورد سئو
مجددا گزارشی از آنا لویس از بلاگ معروف کوزای که به شما معیارهای جستجوی سازمان یافته را نشان می دهد. این معیارها عبارتند از: کارایی کلمات کلیدی برند شده/نشده، صفحات تبلیغاتی ویژه و موارد دیگر. تعداد زیادی از این معیارها را در این تصویر به صورت کلی ببینید. داشبورد سئو را دانلود کنید.
92/12/1
6:0 ع
تیتر این مطلب از پایه درست است. این وبسایتها واکنشگرا نیستند. اینکه باید بشوند یا خیر مطلب دیگری است که باید در مناظرات مطرح کرد. شما هم نظر خودتان را در ارتباط با این موضوع مطرح کنید.
جوانب مثبت و منفی طراحی واکنشگرا مربوط به هر کدام از این سایت ها و استراتژی های خاص خودشان می باشد.
نظر شما در مورد لیستی که در ادامه می آید چیست؟
کمپانی بزرگ اپل (Apple)
از همین ابتدا تعجب نکنید چراکه سایتهایی هم رده و بزرگتر از اپل هم هستند که طراحیشان واکنشگرا نیست. اپل یک سایت واکنشگرا و یا حتا یک موبایل سایت ندارد. می پرسید پس چه دارد؟ البته، اپل از یک اپلیکیشن استفاده می کند.
آمازون (Amazon)
آمازون، احتمالا بزرگترین فروشگاه اینترنتی در جهان سایت واکنشگرایی ندارد اما از یک طراحی اختصاصی برای دستگاه های موبایل استفاده می کند. شما صفحه اصلی سایت را وقتی با دستگاه موبایلتان باز می کنید می بینید که تصاویر و متون تا یک نقط? مشخص تغییر سایز می دهند و اگر پنجره اصلی را کوچک کنید جابجایی بین نقاط مختلف سایت را خواهید دید.
ناگفته نماند که آمازون یک اپلیکیشن بسیار موثر را به کار گرفته که 30 درصد تراکنش های سایت از طریق همین اپلیکیشن انجام می شوند. اینجاست که باید گفت هم? سایت ها نه تنها نیاز به واکنشگرا بودن ندارند، حتا برایشان ممکن است سودمند هم نباشد (و همین جا اعلام می کنیم که ممکن است تیتر این مطلب کمی با زیاده روی نوشته شده باشد!)
سرویس جهانی بی بی سی (BBC)
سلسله سایتهای بی بی سی تجرب? طراحی واکنشگرا را با راهنماهای چند رسانه ای WWI داشته اند. انتظار می رود که بخش بیشتری از این سایت ها در طول زمان به واکنشگرایی روی آورند.
اما وبسایت اصلی شرکت هم جالب آنکه به طور کامل واکنشگرا نیست و دقیقا مثل همان آمازون یک حالت پیچیده و بزرگ دارد. البته بی بی سی هم تعداد زیادی اپلیکیشن نظیر iPlayer و BBC News دارد.
هافینگتن پست (Huffington Post)
برای ناشران، یک سایت واکنشگرا بسیار یاری رسان و چشم گیر است و از این رو لطف گوگل هم در صفحات نتایج شاملش می گردد. هافینگتن پست هم از یک اپلیکیشن و یک موبایل سایت استفاده می کند. (تصویر زیر)
والمارت آمریکا (Wallmart USA)
والمارت کانادا طراحی واکنشگرای خود را در نوامبر 2013 پرده برداری کرد و رشد 20 درصدی بازدید کننده اش از سایر دستگاه ها را دید.
والمارت آمریکا نیز یک اپلیکیشن دارد (که یک فروشگاه داخلی را نیز در خود دارد) و همچنین یک موبایل سایت اما هنوز واکنشگرا نشده است.
شبیه آمازون، شاید والمارت هم چیزی شبیه به آمازون است که تنها یک خرده فروشی است اما یک خرده فروشی که از یک سایت قدرتمند بهره می برد و نیازی نمی بیند تازه طراحی خود را واکنشگرا کند.
تصویری از موبایل سایت والمارت آمریکا:
تصویری از طراحی واکنشگرای والمارت کانادا:
بخش خبری سایت یاهو (Yahoo News)
به نظر می رسد که یاهونیوز پاسخگوی کسانی است که میخواهند از دستگاهی به غیر از پی سی یا لپ تاپ بدان دسترسی پیدا کنند. زمانیکه ما مرورگر را تغییر سایز دادیم، تغییری در صفح? اصلی ظاهر نشد، اما وقتی که همین کار را بر روی یک دستگاه موبایل هوشمند تست کردیم یک تغییر حالت بسیار خوب بدون اینکه URL اصلی تغییر کند را شاهد بودیم. این نوع طراحی نیازمند یک کدنویسی طولانی است که بیشتر از یک طراحی به صورت واکنشگرا وقت می گیرد و در عین حال امکان دارد در موبایل هایی با اسکرین های تو رفته با خطای نمایش صحیح مواجه شویم.
تارنمای علی بابا (Alibaba)
کشور چین یکی از کشورهاییست که بسیار به دستگاه های موبایل وابستگی دارد اما علی بابا سایت واکنشگرا ندارد. البته؛ این سایت هم استراتژی آمازون را پیش گرفته است. یک سایت موبایل دارد که به صورت گسترده از کاربران برای دانلود اپلیکیشن خود درخواست می فرستد.
سرویس اشتراک گذاری ویدیوی یوتیوب (Youtube)
سایت های گوگل تماما واکنشگرا هستند به غیر یوتیوب. سایتی که پهنای باند بی شماری در اختیار کاربر قرار می دهد و حجم زیادی از ویدیو را در طول شبانه روز پذیراست. البته این شما را شگفت زده نمی کند! البته؛ یوتیوب اپلیکیشن مخصوص به خود را برای ارائه به کاربران دارد که هم اکنون با بیشتر نسخه های اندروید سازگار است.