سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
1 2 3 >

94/9/29
9:51 ص

همانگونه که در تعریف بازاریابی اینترنتی عنوان کردیم، بازاریابی اینترنتی دانستن راز کسب درآمد و جلب نظر مشتری و پیدا کردن بازار هدف برای محصولات از طریق وب سایت می باشد. در این راه ما باید قواعد و راهکار ها و تجربیات گذشته  را برای داشتن یک عملکرد خوب بدانیم و مطالعه کرده باشیم.

مثلا ما باید هنر این را داشته باشیم که از طریق وب سایت و دریافت نظرات و نظر سنجی سلیقه مردم را بتوانیم شناسایی کنیم؛ و یا هنر این را داشته باشیم که بتوانیم محصولات خود را به طوری در وب سایت خود معرفی کنیم که انگار ما عرضه کننده بهترین محصول در این زمینه می باشیم.

همیشه باید در تبلیغات خود بر ارزش کالای تاکید داشته باشیم، نه قیمت کالای خود؛ زیرا بسیاری از مشتریان به دنبال کیفیت کالا می باشند.

در طراحی سایت خود مهمترین نکته ایی که ما را در شناسایی نیاز های بازار کمک می کند و همچنین ارتباطات ما را با مشتریان ببیشتر خواهد کرد، ایجاد صفحات نظرات است، صفحات نظراتی که حتما در ثبت آن مشتری ایمیل و یا شماره تلفنی ثبت نماید، تا به کمک ثبت این مشخصات بتوانیم در آینده محصولات خود را هدفمند و به مشتریان علاقمند آن محصول، معرفی و تبلیغ نماییم.

تمام این هنرها و راهکارها در ده قاعده کلی عنوان می شود.

این قواعد عبارتند از:

  1. تاکید داشتن بر ارزش کالا نه قیمت.
  2. رفتاری حرفه ای  لازمه ی موفیقت می باشد.
  3. گستردگی تبلیغ را کنار گذاشته و به دنبال تبلغ هدفمند بر روی بازار خاص محصولات خود باشیم ( مسلسل را کنار گذاشته و با یک سلاح دوربین دار، مشتریان خود را هدف بگیریم).
  4. وب سایت خود را در زمینه ابزار بازاریابی مسلح نماییم ( بخش ثبت نظرات، ثبت مشخصات کاربران و شماره تماس و ایمیل آنها هنگام خرید و بازدید).
  5. فقط در وب سایت بدنبال معرفی و تبلیغ محصولات نباشیم، باید قسمتی برای اعلام نظرهای و حرف های آزادانه مشتریان در طراحی سایت خود، ایجاد نماییم.
  6. در بازاریابی خود شناخت و دانایی داشته باشیم ( یعنی ابتدا اول شرکت و سازمان خود و محصولات تولید شده و ارائه شده خود را بشناسیم، سپس نسبت به خریداران نیز قبل از معامله و حتی قبل از معرفی محصولات شناخت پیدا نماییم).
  7. برای کار خود چشم انداز و هدف داشته باشیم.
  8. توانای ارتباط با مشتری و مصرف کننده را در وب سایت مثلا با ابزار چت آنلاین، ایجاد نماییم.
  9. ذهنیت مشتریان را نسبت به محصولات خود، ذهنیت مثبت نماییم؛ نه اینکه بخواهیم به طور گسترده محصولات را معرفی نماییم.
  10. و در آخر مهمترین نکته ایی که باید بدانیم این است که، فروش آغاز راه است و نه پایان آن ( صرفا کار ما با فروش به پایان نمی رسد، ما می توانیم آن مشتری را تا آخر راه مشتری خود نماییم و همچنین می توانیم با ایجاد تماس با او و پرسیدن رضایتمندی او از محصول، مشتری را به خود جذب و او را تبدیل به تابلو و بیلبوردی تبلیغاتی برای محصولات خود نماییم).

 ضمنا تمام این نکات به این بستگی دارد که ابتدا در طراحی سایت خود تمام موارد بهینه سازی سایت را رعایت کرده ایم یا نه! پس از شما میخواهم مطالب بهینه سازی سایت را ابتدا مطالعه نمایید و سپس با قواعد عنوان شده به دنبال رونق بخشیدن به کسب و کار خود باشیم.


  

94/9/29
9:51 ص

برای این امر ابتدا باید علم این را داشته باشیم که در طراحی سایت خود روش هایی را به کار ببریم که باعث جذب مخاطبان بیشتر شود؛ البته نکته مهم در جذب مخاطب این می باشد که باید مخاطبان و بازدید کنندگان وب سایت دلیل بازدیدشان از وب سایت ما، برای کسب اطلاعات در زمینه محصولات و خدمات شرکت ما باشد، زیرا بازدید کننده های که فقط یکبار وب سایت ما را بازدید کنند زیاد برای ما موثر نخواهند بود؛ چون هدفی غیر از بازدید از وب سایت ما را داشتند.

پس باید روش های بهینه سازی سایت قبل و بعد از طراحی آشنا باشیم. بهترین کار در این زمینه سپردن کار طراحی سایت به شرکت های طراحی سایت با تجربه از جمله شرکت طراحی سایت طرح و پردازش مبنا می باشد.

روش کار به این صورت است :

ابتدا ما باید یک دامنه و آدرس اینترنتی که در بحث دامنه (Domian ) با آن آشنا شدیم، ثبت نماییم که با نام شرکت همخوانی داشته باشد و خلاصه ای مناسب و نامی با آهنگ که در ذهن ماندگار باشد.

سپس باید محلی برای ذخیره اطلاعات در فضای وب که در بحث میزبان وب ( host) با آن آشنا شدیم، ایجاد نماییم.

در مرحله بعد باید به سراغ طراحی سایت زیبا با قالب گرافیکی مناسب و جذاب برویم، زیرا وب سایت در نمای اول حکم ویترین شرکت ما را دارد. و البته تمام نکات بهینه سازی سایت را در طراحی آن رعایت نماییم.

حالا باید محتوای که قرار است به مشتری ارائه شود در وب سایت به صورت روزانه ثبت نماییم. مهمترین نکته در ثبت محتوای وب سایت، ثبت کلماتی می باشد که زمینه کاری ما حول آن کلمات می چرخد. در مبحث بهینه سازی سایت می توانیم با این موارد آشنا شویم. در بهینه سازی سایت هم طراحی مناسب نیاز می باشد و هم  محتوای مناسب، به این بحث سئو نیز گفته می شود.

بعد از انجام دادن این سه مرحله باید بتوانیم توسط تبلیغات و محتوا و دریافت اعلائم و نشانه های معتبر مانند e نماد (ای نماد) اعتماد مشتریان خود را جلب نماییم.

نکته بعد ایجاد یک راه آسان برای پرداخت الکترونیک می باشد، این کار نیز می تواند تاثیر زیادی در انتخاب وب سایت ما به عنوان فروشگاه اینترنتی برای مشتریان باشد.

در آخر هم باید بتوانیم تبلیغات خود را در بیشترین حد ممکن در سراسر جهان انجام دهیم و نام برند و شرکت خود را از طریق نت جهانی کنیم. زیرا تجارت الکترونیک دیگر محدودیت جغرافیایی ندارد و بازار ما می تواند جهانی باشد. گرچه برای این امر باید زیرساخت ها آن را نیز دارا باشیم و شرکت دارای امور بین الملل و متخصصان ارتباطات خارجی باشد. همچنین محصولات ما نیز باید توانایی جهانی شدن را نیز داشته باشد. 


  

94/9/24
12:21 ع

برند سازی یا برندینگ مفهومی فراتر از مارک و نام شرکت می باشد. برند یک واژه و نام تجاری ست که توانسته است کاملا جای خود را در ذهن عموم مردم باز کرده و در خاطر آنها هک شده است.


فلسفه برند سازی امروزه گسترش فراوانی یافته است؛ به طوری که برای آن کمپین برند سازی ایجاد شده است، که این کمپین برای ایجاد یک برند به نکات زیادی توجه می نماید، از جمله جنبه های تصویری و حتی جنبه های شنیداری یک برند. حتی قسمت هایی بر روی تلفظ یک برند در زبان های مختلف مطالعه می نمایند تا برندی را انتخاب نمایند که در تمام زبان ها تلفظی یکسان داشته باشد. کارخانه کوکلا کولا که دارای یکی از برند های معتبر در دنیاست، قبل از انتخاب برند خود روی بسیاری از این مسائل توجه کرده و یک برند با اعتبار برای خود و نام شرکت خود ایجاد نموده است.

در دنیای امروز بسیاری از شرکت ها که فکر می کنند می توانند در زمینه تجارت موفق باشند، به دنبال نام و برندی برای خود می باشند که بتواند در سراسر جهان نام آنها را بر سر زبان بیندازد.

می توانیم بگوییم اگر نام تجاری شرکت ما تبدیل به یک برند بشود، دیگر نیازی به تبلیغات گسترده حتی نداریم. فقط نیاز به تبلیغاتی داریم که نام برند ما بر سر زبان بماند.

برای تبدیل شدن نام شرکت و به یک برند و بر سر زبان افتاد نام تجاری یمان، کافی ست با طراحی سایت مناسب و بهینه سازی سایت، البته بعد از انتخاب نام برند و ثبت شرکت و نام آن، اقدام به تبلیغات برای خود نماییم.

در دنیای اینترنت این کار را بازریابی اینترنتی می نمامیم که با آن در مباحث قبل آشنا شدیم. بازرایابی اینترنتی کمک شایانی به ما در تبدیل شدن نام تجاری شرکت ما به یک برند خواهد نمود.


  

94/9/24
12:21 ع

راه های متنوعی برای اینکه بتوانیم از طریق اینترنت بازاریابی نماییم وجود دارد. تقریبا همه ی ما با تبلیغات سایت های مختلف که در سایت های مورد بازدید ما قرار دارد، مواجه شده ایم. این روش یکی از روش های متداول تبلیغات و بازریابی اینترنتی می باشد که مانند نصب تبلیغات بر روی دیوار های شهر می باشد. بدین صورت که ما تبلیغات خود را به صورت یک عکس یا متن یا فایل چند رسانه ای بر روی سایت های پر بازدید قرار می دهیم.

اما ما می خواهیم روش های دیگری را که از طریق آنها می توانید بازاریابی اینترنتی انجام دهید را به شما معرفی نمایم.

تمام این موارد می تواند با طراحی مناسب سایت و بهینه سازی سایت به مرحله عمل برسد. پس دقت داشته باشید ابتدا در طراحی سایت خود دقت نماییم و یا طراحی سایت را به شرکت های معتبر طراحی سایت واگذار نماییم تا در بهینه سازی سایت به ما کمک نمایند. بعد از این بهینه سازی سایت ما می توانیم بازار یابی اینترنتی وسیعی داشته باشیم.

 

ده روش متداول بازاریابی اینترنتی را به شما معرفی می نمایم:

  1. بازاریابی از طریق ارسال ایمیل های تجاری: امروزه تعداد زیادی از شرکت ها از این روش استفاده می نمایند ولی ممکن است بسیاری از نامه های تبلیغاتی ما از طریق این روش دیده نشود).
  2. ایجاد اجتماعات آنلاین: ما می توانیم از طریق ساختن گروه های اینترنتی که در آن بحث و گفت و گوی آزاد انجام می شود، تعداد زیادی کاربر و مخاطب جذب نماییم و بعد از گسترش این جامعه می توانیم از این مکان به عنوان یک ابزار تبلیغاتی بزرگ استفاده نماییم؛ به عنوان مثال وب سایت فیسبوک و نرم افزار های چت که امروزه بسیاری از کاربران از آنها استفاده می نمایند، از این دسته می باشند، که حاصل نبوغ افرادی بودند که حتی در ابتدا قصد داشتن همچین جامعه بزرگی برای تبلیغات را نداشتند.
  3. نصب بنر و عکس های تبلیغات اینترنتی: روشی متداول که از دنیای واقعی کپی برداری شده و ما تبلیغات خود را به صورت متن و عکس در وب سایت های پر بازدید قرار می دهیم.
  4. ارائه خدمات در زمینه تخصصی خود از طریق وب سایت: ما می توانیم به جز فروش محصولات خود در زمینه های تعمیر و توضیحات نصب کالا های رقیب خود نیز شرکت کنیم و به مشتریان آنها نیز خدمات دهیم و آنها را با محصولات خود آشنا نماییم. اینگونه خدمات که بیشتر می تواند از طریق تماس های تلفنی و ارتباط های آنها با کارشناسان  ما حل شود، می تواند به گسترش دامنه ی مشتریان ما کمک نماید.
  5. راه اندازی بخش مقالات آموزش تخصصی، اخبار و اطلاعات: ما می توانیم با قرار دادن مقالات تخصصی و آموزشی در زمینه تخصصی خود و ارائه آگاهی در مقالات وب سایت، به جز آشنایی مخاطبان و بازدیدکنندگان، آنها را به محصولات خود جذب و حتی اعتمادشان را جلب نماییم.
  6. ارائه نرم افزار های آموزشی همراه محصولات: ما با ساختن نرم افزار آموزشی می توانیم حتی قبل از فروش محصول، توسط نرم افزار آن را تبلیغ نماییم، حتی می توانیم با قرار دادن دانلود رایگان این نرم افزار آن را در اختیار کاربران فراوانی قرار دهیم.
  7. ارائه تبلیغات ویدئویی: ساختن یک فیلم تبلیغاتی و کلیپ تبلیغاتی نیز می تواند کمک شایانی به بازاریابی اینترنتی ما نماید.
  8. اعلام زمان ها خاصی خاص برای حراج و sale در سال: می توانیم از زمان های مناسبتی مثل عید و گذاشتن تخفیف ویژه و یا جایزه های ویژه برای خریدارن در این زمان ها، آنها را به خرید از خودمان مجاب نماییم.
  9. همکاری با شرکت های همکار و هم صنف: می توانیم در زمینه هایی که شباهت به فعالیت ما دارند با شرکت های هم صنف تفاهم نامه ای ایجاد نماییم و بسیاری از مراجعه کنندگان خود که در زمینه کاری ما نمی باشند ولی به ما مراجعه می نمایند، را با یکی از شرکت های هم صنف ما که در آن زمینه فعالیت دارد، معرفی نماییم و با انجام این تفاهم نامه دو طرفه تعداد مشتریان خود بیشتر نماییم.
  10. استفاده از شرکت های واسطه در زمینه تخصصی خود: بسیاری از شرکت های واسطه امروزه ایجاد شده اند که در تجارت های پر سود وارد شده و به عنوان واسطه مشتریان را جذب می نماید و به شرکت های بزرگ متصل می نمایند.

در آخر باز نسبت به بهینه سازی سایت تاکید می نمایم. لطفا برای استفاده از وب سایت های خود، در طراحی سایت خود اقدام به بهینه سازی سایت از طریق آموزش و یا شرکت های معتبر نمایید.


  

94/9/16
10:48 ص

اگر ما برای نشان تجاری خود بتوانیم برند سازی انجام بدهیم و برند شرکت ما در ذهن مردم ماندگار شود مزیت های فراوانی خواهد داشت. مهمترین آن این می باشد که شرکت ما مشتریان وفادار خود را پیدا می نماید و خود آنها برای شرکت ما نماد تبلیغات خواهد شد.

مزیت برند سازی

در اینجا 5 مزیت عمده برند سازی را برای شما عنوان می نمایم :

  • اعتبار شما را تایید نموده و افزایش می دهد: داشتن یک نام تجاری که برند سازی شده است خود دلیل اعتبار برای شرکت ما می باشد.
  • برند باعث می شود مشتریان به راحتی شما را تایید کرده و محصولات شما را خریداری نمایند.
  • تعداد مشتریان وفا دار به شما را افزایش می دهد.
  • باعث ایجاد شناخت در بین مشتریان شده و ارتباط حتی عاطفی بین شرکت شما و محصولات شما با آنها برقرار خواهد شد.
  • پیام و شعار شما را به خوبی در بین مخاطبان انتقال خواهد داد.

در طراحی سایت های خود برای انتخاب نام دامنه و نام وب سایت خود می توانیم با نکات برند سازی  و همچنین بهینه سازی سایت، نامی انتخاب نماییم که در آینده ای نزدیک بر سر زبان ها خواهد افتاد.

کافی ست برای بهترین بودن فقط از امروز شروع نماییم. زیگ زیگلار


  

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ