سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
1 2 3 >

94/3/31
11:45 ص

چند نکته که در ثبت دامنه باید رعایت کنیم :

1-      اگر طراحی سایت ما قرار هست برای جای مهمی ایجاد شود حداقل چند پسوند مهم را برای آن ثبت نماییم.

برای مثال ممکن است رقیب شرکت ما از آدرس سایت ما با پسوند دیگری سوء استفاده نماید، و محصولات خود را با نام تجاری ما به فروش برساند.

 

2-      برای نام سعی کنیم از عبارت خلاصه که معرف نشان تجاری ماست استفاده نمایید.

برای مثال خبرنامه شبکه سوم از کلمه ورزش3 تنها برای سایت خود استفاده کرده است.

 

3-      اسم انتخابی داری تلفظی آهنگ گونه و ساده داشته باشد.

برای مثال آدرسی مثل سایت با ما  تلفظی آهنگ گونه و ساده دارد که در حافظه نیز خوب می ماند.

 

4-      اعتبار دامنه خود را حتما یک ماه قبل از به پایان رسیدن اعتبار آن اقدام به تمدید آن کنیم. 

زیرا در صورت تمدید نکردن دامنه در زمان حیات دامنه باید هزینه سنگین برای تمدید آن در دوره های بعدی تمدید بدهیم و یا ممکن است در صورت نداشتن آن هزینه، ممکن است دامنه خود را از دست بدهیم.


  

94/3/31
11:45 ص

از آنجایی که دامنه یا آدرس وب سایت ما باید یک نام منحصر به فرد باشد و برای این منظور و ثبت دامنه  ما باید یک نام منحصر به فرد را برای وب سایت خود انتخاب کنیم.

ابتدا بحث دامنه چیست را مطالعه نمایید و اگر قصد طراحی سایت دارید، سپس به خواندن ادامه مقالات دامنه و هاست و مقالات آموزش طراحی سایت بپردازید.

ما می توانیم از طریق سایت www.domaintools.com  نام مورد نظر خود را سرچ نماییم و ببینیم که این نام آیا ثبت شده است یا خیر .

در مقاله DSN  با وظیفه این شرکت بیشتر آشنا خواهیم شد . 

در صورت اینکه نام توسط شخص یا سازمانی ثبت نشده باشد می توانیم با داشتن یک حساب بین المللی از طریق همان سایت این آدرس را با زمان تعیین شده خریداری و ثبت نماییم.

چگونه دامنه ثبت کنیم

 همچنین می توانیم از طریق شرکت های داخلی که دارای حساب بین المللی هستن اقدام به این ثبت نماییم . فقط باید در انتخاب این شرکت ها دقت نماییم . از جمله ای این شرکت ها  شرکت پارس – سافت هست که از طریق وب سایتشان  می توانیم اقدام به خرید دامنه و ثبت آن و طراحی سایت نماییم .

ما در بخش انتخاب پسوند دامنه که می تواند تکراری باشد باید شناختی نسبت به آن ها نیز داشتیم باشیم .

که در بخش  انواع دامنه ها با آن آشنا خواهیم شد .


  

94/3/31
11:44 ص

دامنه در معنای لغوی عبارت است از گستره. همچنین میتواند به معنای لفظی قلمرو نیز برای این کلمه اشاره کرد.

دامنه چیست

در زبان کامپیوتری دامنه یعنی آدرس وب سایتی که داریم. در اصطلاح رایج به دامنه، دومین می گویند که از کلمه انگلیسی آن (Domain) در زبان ما آمده است.

 

 به عبارت ساده تر که بخواهیم دامنه را تعریف کنیم، می توانیم بگوییم که ما وقتی یک وب سایت داریم، یک فضایی را در شبکه ی اینترنت اجاره کرده ایم، و این فضا مانند اتاقی در یک هتل می باشد که ما آن را از مراجع و شرکت ها اجاره کرده ایم، و اگر بخواهیم به این فضا ارتباط برقرار نماییم نیاز به یک آدرس یا شماره تلفن داریم.

دامنه یا در اصطلاح رایج دومین این ادرس و شماره تماس ماست که با آن فضا ارتباط برقرار می کند.

دامنه  دو بخش اصلی  نام ( که باید منحصر به فرد و مخصوص شرکت یا محصول ما باشد ) + پسوند (در ادامه مقاله ها با انواع پسوند دامنه (دومین)  و قسمت های مختلف آن آشنا خواهیم شد)  دارد.


  

94/3/24
11:7 ص

Eye Tracking به معنای دنبال کردن حرکات چشم انسان درهنگام تماشا و یا مطالعه است. از طریق این تکنیک می توان متوجه شد که کاربردر چه زمانی نگاه کردن را آغاز می کند و به کجا نگاه میکند؟ مکان بعدی که برای نگاه کردن انتخاب میکند کجاست؟ و چه زمانی پلک میزند؟ کدام قسمت از طراحی سایت بیشتر نظرش را جلب کرده است؟

AdministratorfilesUploadFileeye-tracking-transactional.gif

بیشترین کارایی eye tracking در طراحی سایت یافتن جایگاه مناسب برای قراردهی تبلیغات است. کارایی دیگر این امکان درک بیشتر کاربران یک سایت و رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت است اما این آمار نمی تواند خیلی دقیق باشد چه بسا بسیاری افراد ازنظر بینایی متفاوتند و برخی در بینایی خود ضعف دارند و به طور ناخود آگاه نظرشان به سمت نوشته های تیره و درشت جلب می شود.

به وسیله ی یک دوربین وب کم  که بر روی صفحه نمایش نصب شده و با استفاده از یک نرم افزار پردازنده تصویر حرکات چشم را را دنبال می کنند. با بررسی همزمان حرکات چشم و حرکات موس در صفحه و سایر شرایط می توانند تعیین کنند که حرکت چشم در صفحه چگونه بوده است.

امروزه نرم افزار ها و ابزار های زیادی تولید شده اند که میتوانند این اطلاعات را به شما ارئه دهند.


  

94/3/24
11:7 ص

شاید به این نکته در مراجعه به وب سایت ها برخورد کرده اید، که به سایتی مراجعه نمایید و نیاز داشته باشید که تاریخ درج مطلبی را بدانید، و بدانید که در چه روز و ساعتی این پست یا خبر، درج و نگارش شده، که البته بعضی از این وب سایت ها دارای تاریخ درج مطلب بودند و برخی دیگر این تاریخ را نداشتند. مسلما در صورت نداشتن تاریخ و زمان درج پست، چون نتیجه مورد نظر برای شما مطلوب نبوده است، ساده از آن وب سایت گذشته اید.

بیشترین کارایی که درج تاریخ در وب سایت ها دارد، در وب سایت های خبری می باشد، که نکته مهمی برای جذب و جلب نظر مخاطبان آنها می باشد.

پس سعی کنید برای داشتن HEO  بهتر، در اینگونه سایت ها حتما از درج تاریخ استفاده نماییم.

البته در تمام سایت ها درج تاریخ، و زمان برای پست ها و اخبار، نکته موثر برای HEO سایت می باشد. البته می توان در تعداد خاصی از مطالب سایت نیز از آنها استفاده نکرد.

مزیت دیگری که درج تاریخ برای مطالب و اخبار قرار گرفته در سایت دارد، این می باشد که نشان می دهد آخرین بار در چه تاریخی مطالب سایت ما بروزرسانی شده است، و نشان می دهد که سایت ما فعالیت خود را هر روز انجام می دهد. در طراحی سایت و بهینه سازی سایت این مزیت می تواند نکته موثری برای جذب مخاطبان به مطالب وب سایت ما باشد.


  

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ